Välkommen till konferensåret 2017. Ljuset är tillbaka och snön blixtrar och glimmar. Skärgårdsomgivningarna bjuder in till fina
turer på skridskor eller skidor, på löpslingor och promenadstråk. Stanna upp och lyssna på fåglarna som redan har börjat sjunga vårmelodier. Inomhus njuter vi av yogapass och annan träning. Restaurangen lockar med god förtäring mellan mötes- och motionspassen. På Lillsved har man det bra. Passa på att boka Ert möte redan nu och njut av allt det fina!

Lillsved kryddar Ert möte med träning, äventyr och upplevelser.
Tillbringa en dag eller två (eller fler) i vår natursköna miljö vid havet. Vi kan erbjuda ett givande möte, kick-off eller event både för den lilla och den stora gruppen.

Ring 08-541 385 30 eller fyll i en intresseanmälan här…. så kontaktar vi dig och berättar mer om vad Lillsved har att erbjuda.

Lillsved har stor kapacitet, mångsidighet och erfarenhet att skapa attraktiva möten med en unik inre och yttre miljö. Låt oss krydda ert schema med en fysisk aktivitet, en föreläsning, en naturupplevelse på vår teambuildingbana eller ett äventyr. Här finns möjlighet till aktiviteter som passar de flesta. Vi hjälper dig att skräddasy ett innehåll som passar dig och din grupp baserat på, Wellness, Outdoor Concept, träning och kost. Alternativt bokar du in dig i våra lokaler med ditt eget program.

Lillsved coachar för livet, låt oss få coacha er för en stund!

Många möjligheter till ett energigivande möte
På Lillsved hittar du möteslokaler för 5 – 200 personer. Till detta finns unika möjligheter till träning och upplevelser både ute och inne; tennis- boule- multigolf- och teambuildingbanor, motionsspår, vandringsleder, utegym, fotbollsplan (naturgräs), kajaker, strand- och klippbad, en modern idrottshall med fullstora mått, vacker gymnastiksal, stort gym, spegelsal/aula, spinningsal, massage mm.

Mat, dryck och boende
Vi har 67 rum i konferensstandard för upp till 134 gäster och ett fristående konferenshus för upp till 9 gäster i enkel- eller dubbelrum. Lillsveds restaurang har plats för 150 gäster inomhus och 50 utomhus och serverar hemlagad, näringsriktig och god mat.

Det lilla extra
Unna dig och din grupp ett festligare alternativ. Lillsved har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda din grupp en trerätters middag i restaurangen eller en vickning med skärgårdsutsikt i Herrgården med öl och vin serverat till maten.

Nära storstaden i ostörd skärgårdsmiljö
Lillsved ligger på en udde på norra Värmdölandet, som en port till Stockholms skärgård. Alldeles utanför förenas Lindalssundet med Saxarfjärden. Med bil eller SL-buss tar resan 40-50 minuter från Stockholm. Med Vaxholmsbolaget ca 1 timme och 50 minuter till Lillsveds brygga precis nedanför huvudbyggnaden (herrgården).