Boka ett härligt, energigivande och färgsprakande möte på Lillsved.

Välkommen till konferenshösten 2017. Färgerna sprakar och luften är full av höstens dofter.  Skärgårdsomgivningarna bjuder in till fina träningsturer på löpslingor och promenadstråk. Stanna gärna till och plocka höstkantareller och andra läckra svampar. Inomhus njuter vi av yogapass och annan gruppträning eller en vända i det generöst tilltagna gymmet. Matsalen lockar med god förtäring mellan mötes- och aktivitetspassen.

På Lillsved har man det bra. Passa på att boka Ert möte redan nu och njut av allt det fina!

För mer information och bokning ring 08-541 385 30 eller maila till info@lillsved.se

Mer information om vad Lillsved Kurs & Konferens kan erbjuda Dig hittar du här…

Varmt välkommen till Lillsved – porten till skärgården!