Vårkonferera i ståndsmässig skärgårdsmiljö!

Boka ett vårmöte på Lillsved i Stockholms skärgård.

Välkommen till våren i Stockholms skärgård. Lillsved har vaknat ur vinterlugnet. Naturen spirar och luften är full av fågelsång..  Skärgårdsomgivningarna bjuder in till fina träningsturer på löpslingor och promenadstråk. Stanna gärna till och ta in allt det vackra med alla sinnen. Inomhus njuter vi av yogapass och annan gruppträning eller en vända i det generöst tilltagna gymmet. Matsalen lockar med god förtäring mellan mötes- och aktivitetspassen.

På Lillsved har man det bra. Passa på att boka Ert möte redan nu och njut av allt det fina!

För mer information och bokning ring 08-541 385 30 eller maila till info@lillsved.se

Mer information om vad Lillsved Kurs & Konferens kan erbjuda Dig hittar du här…

Varmt välkommen till Lillsved – porten till skärgården!

2018-04-18T11:31:57+02:00 Apr-2018|