Loading...
PT-utbildning 2017-11-01T22:03:58+01:00

Personlig tränare. Distansutbildning.

Nästa kurs startar den 4 december!!!

Det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Intresset för träning och motion ökar ständigt och detta har medfört att träningsbranschen har ökat sina tjänster mot de alltmer krävande kunderna.

Det friskvårdsinriktade hälsoarbetet innefattar numera kompetensen personlig träning för att kunna arbeta fullt ut med livsstils- och levnadsvanor för individer och grupper. Vill du vidareutbilda dig till PT så är det här en utbildning för dig. Efter utbildningen kan du kliva in i en bransch som söker kompetent personal.

Att arbeta som Personlig Tränare passar dig som har ett intresse för fysisk aktivitet och hälsa. Som personlig tränare kan du hjälpa till med alltifrån kostrådgivning till att utforma individuellt anpassade träningsprogram. Du får en unik ledarskapsutbildning i att bemöta kunden och leda hen mot dennes personliga mål.

Efter godkänd utbildning erhåller du en EA – licens (EHFA). Läs mer om EA (fd. EHFA) här… samt en licens utfärdad av Svenska gymnastikförbundet.

Observera att detta är en fristående kurs.

Klicka här för mer info om utbildningen Personlig tränare på distans. 

Klicka här för att hämta anmälningsblankett.

Förhandsanmäl dig till kursen här nedan.

Har du frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta Lillsveds skolkansli.

Tel: 08-541 385 30

skolkansli@lillsved.se