Härlig skärgårdvinter på STF vandrarhem Lillsved


Varmt välkommen att uppleva skärgårdsvintern på STF Lillsved. Här erbjuds du som reser själv eller i familjesällskap en trivsam miljö i fin skärgårdsinramning när du bor på vårt STF-vandrarhem eller bara passerar förbi en stund. För mer information och bokning ring 08-541 385 30 eller maila till info@lillsved.se

Vyer, isbelagda havsvikar, snöfyllda gärden, lugn o ro mm hittar Du som vandrarhemsgäst på Lillsved. Mitt i Stockholms skärgård, nära till storstaden, Lillsved är en möjlighet för Dig som vill ta en dagstur (eller stanna över natten) med bil, buss eller båt och kanske passa på att vandra eller ta en träningstur längs stigar, grusvägar, gärden och stränder, hitta Ditt smultronställe och passa gärna på att äta i vår matsal (sällskap fler än 5 förbokas). Med bil eller buss tar resan 40-50 minuter från Stockholm. Med båt med Vaxholmsbolaget cirka 1 timme och 50 minuter från Strömkajen vid Grand Hotel i Sthlm.

Mer information om vad STF Lillsved kan erbjuda Dig hittar du här…

Vill Du boka logi på Lillsveds STF vandrarhem kontaktar Du oss på telefon (vxl); 08-541 385 30 eller via mail; info@lillsved.se eller online här….

Lillsved bemannas 08-16 dagligen under med uppehåll för lunch. Ankomster efter kl.16 går utmärkt men kontakta oss för information om sen incheckning.

Varmt välkommen till STF Lillsved – porten till skärgården!

2019-01-25T14:34:57+01:00 jan-2019|