Är du Lillsveds sommarvärd 2019?

Vi söker två sommarvärdar under perioden juni – augusti 2019

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och har en hög servicenivå. Du ska vara service minded och sätta gästen i fokus. Du ska vara lösningsorienterad och ingå i ett team där du bidrar till helheten på Lillsved. Du ska kunna föra dig mycket väl i svenska och engelska (muntligt och skriftligt) och gärna ha kassaerfarenhet samt datavana. B körkort är meriterande. Du ska ha fyllt 20 år.

Arbetet innebär många uppgifter men för att nämna några så ska sommarvärdarna ta hand om bokningar via Lillsveds kanaler samt ändra vid behov. Allt samlas i bokningssystemet. Ansvara för alla in och utcheckningar samt ta betalt i kassan. Lokalvård ingår i tjänsterna så även sysslor inom ramen för vaktmästeriet. Utförligare arbetsbeskrivning lämnas i samband med intervju.

Varmt välkommen med din ansökan som du mailar senast den 5:e april till: info@lillsved.se

2019-03-14T13:57:40+01:00 mar-2019|