Seminarium för en mer hållbar skärgård den 30 september på Lillsved

Information om stöd och bidrag för skärgårdens företag med fokus på hållbarhet, energi och klimat.

Lillsved 30/9 kl 1400-1700.

I samband med Värmdö Företagarvecka 30/7 – 6/10 bjuder Energikontoret Storsthlm, tillsammans med Länsstyrelsen och Värmdö kommun, in till inspirationsseminarium med fokus på hållbarhet, energi och klimat. Syftet är att stärka små och medelstora företag i skärgården att bli mer energi- och klimatsmarta för att kunna möta framtidens behov av en levande skärgård som också tar hänsyn till de energi- och klimatmål som finns för regionen.

Där berättar man bland annat om de stöd och bidrag som finns att söka för företag i skärgården, om vad den nya F-gasförordningen innebär för förändringar, samt exempel på en hur företagets hållbarhetsarbete kan användas i marknadsföringen i syfte att stärka lönsamhet och varumärke. Avslutningsvis blir det frågestund och diskussion.

  • Mer information och anmälan hittar du här….
  • Läs mer om vad som händer under Värmdö Företagarvecka här….
  • Mer information om vad Lillsved Kurs & Konferens kan erbjuda Dig hittar du här…
2019-09-06T13:53:50+01:00 sep-2019|