fbpx

Är du Lillsveds sommarvärd 2020?

Vi söker två sommarvärdar under perioden juni – augusti. Ansökan mailas till Lillsved senast den 3 april.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och har en hög servicenivå, gärna med erfarenhet. Du är lösningsorienterad och kommer ingå vårt team där du bidrar till helheten på Lillsved. Du ska kunna föra dig mycket väl i svenska och engelska (muntligt och skriftligt) och gärna ha kassaerfarenhet samt datavana. Du ska ha fyllt 20 år och ha B-körkort.

Arbetet innebär många uppgifter, men för att nämna några så ska sommarvärdarna ta hand om bokningar via våra kanaler samt ändra i bokningar, vid behov. Bemanning av vår reception med arbetsuppgifter som in- och utcheckningar, kassa med tillhörande redovisning samt att svara på frågor. I arbetet ingår lokalvård samt uppgifter inom ramen för vaktmästeriet. Utförligare arbetsbeskrivning lämnas i samband med intervju.

Maila din ansökan senast den 3 april till info@lillsved.se

Mer information om Lillsved här…

2020-02-24T14:51:19+01:00 feb-2020|