Lillsveds Villa Äppelbo erbjuder möten med logi för den mindre gruppen.

Behöver Du och dina kollegor komma bort en dag eller två för att tillsammans arbeta ostörda i en lugn, hemtrevlig och naturnära inramning? Lillsveds Villa Äppelbo ger detta och mer därtill.

Huset rymmer 3 tvåbäddsrum och 3 enkelrum och på vardera våning finns en dusch och toalett. På entréplan finns ett konferensrum, med wifi, ett stort kök och ett uppehållsrum med eldstad. Lillsved har fullständiga rättigheter i huset och vi kan även erbjuda vickningar.

Krydda sedan Ert möte med Lillsveds alla möjligheter till aktiviteter och upplevelser. Här kan ni, med eller utan ledare/instruktör välja ur ett stort utbud av lek, spel, äventyr, teamaktiviteter, motion/träning, friluftsliv mm. Inomhus i vår stora och moderna idrottsanläggning och/eller utomhus i vår fantastiskt fina skärgårdsmiljö (Lillsved Outdoor). Vi kan också erbjuda föreläsningar om träning, kost, hälsa och livstil där våra lärare delar med sig av sina kunskaper.

För mer information och bokning:

Tel: 08-541 385 30

E-post:info@lillsved.se

Mer om konferenser på Lillsved …..