Loading...
Vår verksamhet 2019-01-17T13:36:19+01:00

Vår idé om det goda livet

Vi vill i all vår verksamhet utveckla människans fysiska, psykiska, sociala och kulturella välbefinnande. På det sättet vill vi bidra till en högre livskvalitet. Vi betonar särskilt kroppsrörelsens betydelse för hälsan.

Natur i storstadens närhet

Lillsved ligger på en udde av Värmdölandet. Alldeles utanför udden förenas Lindalssundet med Saxarfjärden och där går den stora farleden mot Stockholm. Ett omväxlande skärgårdslandskap omger oss med vikar, skogsdungar och öppna marker. Lillsved ligger nära Stockholm med storstadens många möjligheter.

I ständig utveckling

På Lillsved har vi utbildat ledare sedan 1937. Under senare år har vi även gett människor möjlighet att pröva livsstilsförändringar, för bättre hälsa och ökat välbefinnande. Idrottens ständigt fortgående utveckling återspeglas i Lillsveds utbud av kurser och utbildningar. På Lillsved kan du hela året ta in på vårt STF-anslutna vandrarhem. Vandrarhemmet bokas via STF eller via direkt kontakt med Lillsved. Vi tar även emot bokningar från hela världen via Hostelz.com

De många möjligheterna

Vi har lokaler för både små och stora grupper upp till ca 240 personer. På Lillsved blandas gammalt med nytt. 
I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bl.a. bibliotek och undervisningslokaler.

Trådlös internetåtkomst finns självklart över hela området för alla gäster.

Måltiderna serveras i vår moderna restaurang som ligger inbäddad i grönska bland sekelgamla träd i Lillsveds park. Naturen inbjuder till friluftsliv och avkoppling.

För motion/träning har vi en toppmodern idrottshall med fullstora mått, gymnastikhall, ett modernt gym för styrke- och konditionsträning, spegelsal, spinningcyklar, klättervägg, lokal för massage, motionsspår, utegym, tennisbanor, samarbetsbanor “kul i natur”, boulebanor, beachvolleybollplan, multigolfbana och en gräsfotbollsplan. I omgivningarna finns också fina möjligheter till cykling i både terräng och på asfaltvägar. Lägg till bra möjligheter för bad och simning i havet så kan du som gillar triathlon/outdoor training få ditt lystmäte tillgodosett.