Hållbart, hälsosamt och gott är målet för Lillsveds restaurang

Du ska bli mätt och nöjd och så lite som möjligt ska kastas
Salladsbord serveras till lunch och middag
Vegetariskt alternativ finns alltid 
Måltidsdryck, kaffe/té och bröd ingår

Meny vecka 16

Måndag 15/4

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Kålpudding med potatis, gräddsås och rårörda lingon
Middag: 
– ”Marry me” Kyckling med ris

Tisdag 16/4

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Fisk och skaldjursgryta med aioli
Middag: 
– Gyros med pitabröd och tzatziki

Onsdag 17/4

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Oxbringa med rotmos
Middag: 
– Lasagne

Torsdag 18/4

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Potatis och purjolökssoppa samt fläskpannkaka med lingon
Middag: 
– Tunnbrödsrulle med wienerkorv och räksallad

Fredag 19/4

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg
Middag: 
– 

Välkommen till bords: 
Annika, Shiva, Kwan, Seelan

Med reservation för ändringar.

Priser: Frukost 94 kr, Lunch 126 kr, middag 133 kr.