Hyr hela huset med ”allt” under ett tak

 

Lillsveds Villa Äppelbo erbjuder möten och/eller logi för den mindre gruppen.

Behöver Du och dina kollegor eller din familj komma bort en dag eller två för att tillsammans arbeta/vara ostörda i en lugn, hemtrevlig och naturnära inramning? Lillsveds Villa Äppelbo ger detta och mer därtill.

Huset rymmer 3 tvåbäddsrum och 3 enkelrum och på vardera våning finns en dusch och toalett. På entréplan finns ett konferensrum, med wifi, ett stort kök och ett mysigt vardagsrum. Lillsved har fullständiga rättigheter i huset och vi kan erbjuda alla måltider, 3-rätters middagar och vickningar mm i Lillsveds stora matsal eller på plats i villa Äppelbo.

Krydda sedan Ert möte med Lillsveds alla möjligheter till aktiviteter och upplevelser. Här kan ni, med eller utan ledare/instruktör välja ur ett stort utbud av lek, spel, äventyr, teamaktiviteter, motion/träning, friluftsliv mm. Inomhus i vår stora och moderna idrottsanläggning och/eller utomhus i vår fantastiskt fina skärgårdsmiljö (Lillsved Outdoor). Vi kan också erbjuda föreläsningar om träning, kost, hälsa och livsstil där våra deltagare eller lärare på Idrottsfolkhögskolan delar med sig av sina kunskaper.

För mer information och bokning:

Tel: 08-541 385 30

E-post:info@lillsved.se

Mer om konferenser på Lillsved …..