Nu lyfter Lillsveds nya restaurangchef Annika Gorgiev och hennes team restaurangen på Lillsved till en ny nivå.
- Mer variation
- Klassiska och nya spännande rätter
- Utökat, spännande salladsbord
- Dagen soppa
- Nybakat bröd
Hållbart, hälsosamt och gott är målet för Lillsveds restaurang
- Salladsbord serveras till lunch och middag
- Vegetariskt alternativ finns alltid
- Måltidsdryck, kaffe/té och bröd ingår
Meny vecka 19
Måndag 6/5
Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Pasta Bolognese
Middag:
– Sprödbakad sej med kall dillsås och potatis
Tisdag 7/5
Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Italiensk Citron kyckling med fänkål och oliver
Middag:
– Baltisk Korv och kålgryta med ris
Onsdag 8/5
Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Asiatisk Ramen med Fläsksida och marinerat ägg
Torsdag 9/5
Stängt
Fredag 10/5
Frukost:
– Buffé
Lunch:
– ?
Middag:
– Ingen middag
Välkommen till bords:
Annika, Shiva, Kwan, Seelan
Med reservation för ändringar.
Priser: Frukost 94 kr, Lunch 126 kr, middag 133 kr.