Nu lyfter Lillsveds nya restaurangchef Annika Gorgiev och hennes team restaurangen på Lillsved till en ny nivå.

  • Mer variation
  • Klassiska och nya spännande rätter
  • Utökat, spännande salladsbord
  • Dagen soppa
  • Nybakat bröd

Hållbart, hälsosamt och gott är målet för Lillsveds restaurang

  • Salladsbord serveras till lunch och middag
  • Vegetariskt alternativ finns alltid 
  • Måltidsdryck, kaffe/té och bröd ingår

Meny vecka 19

Måndag 6/5

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Pasta Bolognese
Middag: 
– Sprödbakad sej med kall dillsås och potatis

Tisdag 7/5

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Italiensk Citron kyckling med fänkål och oliver
Middag: 
– Baltisk Korv och kålgryta med ris

Onsdag 8/5

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– Asiatisk Ramen med Fläsksida och marinerat ägg

Torsdag 9/5

Stängt

Fredag 10/5

Frukost:
– Buffé
Lunch:
– ?
Middag: 
– Ingen middag

Välkommen till bords: 
Annika, Shiva, Kwan, Seelan

Med reservation för ändringar.

Priser: Frukost 94 kr, Lunch 126 kr, middag 133 kr.